ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η 20ετής και πλέον ενασχόλησή μας με τον κλάδο των μεταφορών, με εξειδίκευση στις μεταφορές μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας, μάς οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας EUROQUALITY TRANS που έχει σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών.

Η ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυάται την υπεύθυνη μεταφορά των εμπορευμάτων ή οικοσκευών σας από και προς όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν άριστη οργάνωση ομαδικών φορτίων (groupage), άμεση παραλαβή και έγκαιρη παράδοση με διαδικασία door to door. Ασφάλεια, ταχύτητα και διαρκή επικοινωνία μαζί μας.

Οι μεταφορές είναι χώρος που απαιτείται δράση, ακρίβεια και συνέπεια. Στην πολύπλοκη αυτή διαδικασία, το προσωπικό μας παρακολουθεί και την πιο μικρή λεπτομέρεια, πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη διακίνηση με ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι έμπειροι συσκευαστές, χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και με ασφαλή τρόπο συσκευάζουν, φορτώνουν, μεταφέρουν, και αποσυσκευάζουν τα αντικείμενα της οικοσκευής τους. Στην αποθήκη μας, κατασκευάζονται ειδικά ξυλοκιβώτια, για να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των πολύτιμων και αγαπημένων αντικειμένων σας.

Εξειδίκευση στις μεταφορές μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας με περισσότερα απο 20 χρόνια εμπειρίας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

trust

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Η αξιόπιστη παράδοση των αντικειμένων σας, με βάση το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

transport

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των μεταφορών, μας κάνει ευέλικτους στις ανάγκες των πελατών μας.

prices

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Ο μεγάλος όγκος των μεταφορών που πραγματοποιούμε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.