ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ

Η εταιρεία μας Euro Quality Trans αναλαμβάνει και διεκπαιρεώνει διεθνείς οδικές μεταφορές μετακομίσεις σε Ελλάδα Γαλλία και αντίστροφα με αναλυτικό σχέδιο.

Φροντίζουμε ολόκληρη τη διασυνοριακή σας επιχείρηση μεταφοράς ομαδικών και μερικών ή πλήρων φορτίων σε Ελλάδα Γαλλία και, κατόπιν αιτήματος, χειριζόμαστε επίσης όλες τις διατυπώσεις εισαγωγής και εξαγωγής τελωνείων.

  • Γρήγορος και εύκολος εκτελωνισμός
  • Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία
  • Ένας ενιαίος συνομιλητής για όλες τις υπηρεσίες εφοδιαστικής
  • Επαγγελματικοί και πολύγλωσσοι συνομιλητές
  • Ευρεία παράδοση και συλλογή σε Ελλάδα Γαλλία
  • Υπερσύγχρονη υποδομή
  •  Εξατομικευμένες προσφορές κατόπιν αιτήματος
  • Διεθνείς μεταφορές (συμπεριλαμβανομένων εισαγωγών, εξαγωγών, εκτελωνισμών) σε συνεργασία με γνωστούς εταίρους

Όπου και αν είναι ο προορισμός των αγαθών σας, η Euro Quality Trans θα εγγυηθεί μια αποτελεσματική, ασφαλή και διαφανή εξυπηρέτηση. Οι αποστολές μπορούν να είναι εξατομικευμένες, καθώς στην πραγματικότητα και οι δύο υπηρεσίες ομαδοποίησης είναι ενεργές – συνδυάζοντας σε μία μόνο μεταφορά πολλαπλές αποστολές που έχουν κοντινούς προορισμούς και στη συνέχεια διαχωρίζοντας προσεκτικά τις παρτίδες – και τα πλήρη φορτία ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση των εμπορευμάτων ανά πάσα στιγμή.

Για να διασφαλίσουμε ότι τα αγαθά ή τα υλικά θα μεταφερθούν με ασφάλεια και με το φθηνότερο κόστος πρέπει:

Η παλέτα να είναι ποιότητας και να συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα EURO-PALLET: Ελέγχουμε ότι οι παλέτες φέρουν σήμανση με την ειδική σήμανση, ώστε με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουμε ότι είναι πάντα ασφαλές σε δοκιμασμένες πλατφόρμες, χάρη στην ποιότητα τους όπως τα υλικά και ο σχεδιασμός με τον οποίο χτίστηκε.

Βεβαιωνόμαστε ότι η συσκευασία είναι ισχυρή, υψηλής ποιότητας και κατάλληλη για τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε: Χρησιμοποιούμε κουτιά με ειδικό περιτύλιγμα για να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα και τα υλικά σας δεν επηρεάζονται.

Συνδυάζουμε πολλά κουτιά σε μια παλέτα και προστατεύουμε την παλέτα με πλαστική μεμβράνη για την ρύθμιση της θερμότητας: Φροντίζουμε να συνδυάσυμε πολλά πακέτα σε μία παλέτα για να μεγιστοποιήσουμε το χώρο και να προστατεύσουμε τα προϊόντα σας. Επίσης πολλοί νέοι που αποφασίζουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για τις φοιτητικές εργασίες τους μας επιλέγουν.

Ασφαλίζουμε με ασφάλεια το φορτίο στην παλέτα. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν προεξοχές έξω από την πλατφόρμα και ότι η κορυφή είναι επίπεδη. Για να δέσουμε τα αγαθά στην παλέτα χρησιμοποιούμε ιμάντες με πλαστικά νήματα.

Εμπιστευτείτε τα αγαθά ή το υλικό σας με έναν σοβαρό μεταφορέα όπως η Euro Quality trans, με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμένα οχήματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίσει τα αγαθά σας σε όλες τις φάσεις μεταφοράς με οχήματα εξοπλισμένα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαθών σας κατά τη στιγμή της παραλαβής και της παράδοσης.