Καλύτερη Εποχή για μετακόμιση για τη διεθνή σας μετεγκατάσταση

Posted by admin
Category:

Θέλετε να αλλάξετε σκηνικό; Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι συνεπάγεται πολλή δουλειά και πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Όσον αφορά τη μετεγκατάσταση σε ένα νέο σπίτι, κάθε εποχή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Οι ψυχρότερες θερμοκρασίες της άνοιξης, οι μεγαλύτερες ώρες της ημέρας το καλοκαίρι, οι μειωμένες αξίες των ακινήτων του φθινοπώρου και τα χαμηλότερα έξοδα εργασίας του χειμώνα – κάθε εποχή έχει πλεονεκτήματα. Φυσικά, το καθένα έχει τα μειονεκτήματά του. Είτε σχεδιάζετε μια μετεγκατάσταση φτιάχνετε μόνοι σας είτε προσλαμβάνετε επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη μεγάλη εικόνα προτού ξεκινήσετε τον συντονισμό. Θα εξετάσουμε τα οφέλη και τα μειονεκτήματα κάθε εποχής για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για μετακόμιση.

Καλύτερη ώρα για μετακόμιση Ανοιξη Οφέλη

Η περίοδος αιχμής μετακίνησης ξεκινά γύρω στα τέλη Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε αρκετούς μήνες καλύτερου καιρού και μειωμένων τιμών μπροστά σας.

Στις περισσότερες περιοχές, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος έχουν ξεπαγώσει από τον χειμώνα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες μέρες και πιο ήπιες θερμοκρασίες.

Οι μεταφορικές εταιρείες έχουν συνήθως άφθονο εργατικό δυναμικό και οχήματα διαθέσιμα την άνοιξη, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της τιμής φθηνή. Η άνοιξη είναι μια πιο άνετη περίοδος μετακίνησης για όλους, επειδή βρίσκεται ανάμεσα στις έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα και –σε πολλές τοποθεσίες– στην έντονη αιχμή του καλοκαιριού. Μειονεκτήματα Η άνοιξη είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις οικογένειες γιατί το σχολείο συνεχίζει να λειτουργεί. Εάν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, θα εισέλθουν επίσης στην περίοδο των εξετάσεων, επομένως η μετακίνηση μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική και ενοχλητική. Όσο αργότερα μετακομίσετε την άνοιξη, τόσο μεγαλύτερη είναι η έλλειψη.

Αυτό σημαίνει ότι το κόστος θα αρχίσει να αυξάνεται στα τέλη της άνοιξης και θα έχετε λιγότερες επιλογές για να επιλέξετε την ιδανική ημερομηνία μετεγκατάστασής σας όταν γεμίσουν τα ημερολόγια. Οι Οδικές Μεταφορές χρίζουν σχεδίου, ειδικότερα σε μεγάλες αποστάσεις.

Καλύτερη ώρα για μετακόμιση – Καλοκαίρι Πλεονεκτήματα

Το καλοκαίρι είναι μια καταπληκτική εποχή για να πουλήσετε το σπίτι σας γιατί είναι η κορυφαία σεζόν του real estate. Με μεγαλύτερη ζήτηση, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε και να πουλήσετε σε υψηλότερη τιμή. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να μετακομίσουν οι οικογένειες επειδή τα σχολεία δεν λειτουργούν. Η μετακίνηση μεταξύ των σχολικών ετών επιτρέπει στα παιδιά σας να ξεκινήσουν νέα σχολική χρονιά. Οι μεγαλύτερες μέρες, φυσικά, είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για καλοκαιρινές μετακινήσεις, καθώς παρέχουν περισσότερες ώρες ημέρας για να ολοκληρώσετε την εργασία. Μειονεκτήματα Ο μεγαλύτερος λόγος που δεν μετακομίζεις το καλοκαίρι είναι η αύξηση των τιμών.

Μεταξύ της Ημέρας Μνήμης και της Εργατικής Ημέρας, λαμβάνει χώρα πάνω από το 70% όλων των κινήσεων, καθιστώντας την μια ανταγωνιστική σεζόν για όλους. Μεγάλη προσοχή ανεξαρτήτος εποχής στις ηλεκτρικές συσκευές. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να χάσετε δεδομένα από σκληρούς δίσκους. Στο τέλος η ανάκτηση δεδομένων είναι η υποχρεωτική επιλογή.

Φυσικά, η μεγαλύτερη ζήτηση οδηγεί σε υψηλότερες τιμές, επομένως προγραμματίστε κατάλληλα. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αποκτήσετε τα πράγματά σας εάν ταξιδεύετε μεγάλη απόσταση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί μεταφορείς μεγάλων αποστάσεων θα μεταφέρουν πολλές κατοικίες με τα φορτηγά τους και θα πρέπει να κάνουν κάθε παράδοση μία κάθε φορά.

Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για να ζήσετε (ή να μετακομίσετε σε) ένα ζεστό, υγρό κλίμα. Η μετακίνηση μπορεί να γίνει ακόμη πιο δύσκολη από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον πυκνό, κολλώδη αέρα. Οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως SSD Δίσκοι, θερμαίνονται πάρα πολύ και υπάρχει κίνδυνος βλάβης.

Χειμώνες Πλεονεκτήματα

Η μετακόμιση το χειμώνα θα έχει ως αποτέλεσμα πολύ χαμηλότερες τιμές από τον υπόλοιπο χρόνο. Οι θερμοκρασίες και η έλλειψη ωρών φωτός της ημέρας κάνουν τη ζήτηση να είναι στο χαμηλότερο επίπεδο. Επειδή οι εταιρείες μετακόμισης δεν είναι τόσο απασχολημένες το χειμώνα, θα έχετε περισσότερες επιλογές για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να κάνετε τη μετακόμιση.

Μειονεκτήματα

Η μετακόμιση σε χειμερινές συνθήκες μπορεί να παρουσιάσει μια σειρά από δυσκολίες. Εσείς και οι επαγγελματίες σας θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις είτε είναι χιόνι, βροχή, πάγος ή απλώς άγριο κρύο. Θα βρεθείτε να κάνετε πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες για να κρατήσετε τη βρωμιά και το χιόνι έξω από το σπίτι σας. Οι εταιρείες μετακόμισης μπορεί να χρειαστεί να κάνουν περισσότερα για να προετοιμάσουν τα υπάρχοντά σας, όπως στεγανοποιητικά κουτιά, επικάλυψη επίπλων και διαδρόμους αλατίσματος.